MERSİN / AKDENİZ - Cennet Ana Anaokulu

Cennet Ana Anaokulu

Şevket Sümer Mahallesi 5944 Sokak No2 Akdeniz/MERSİN
Vizyon
VİZYONUMUZ: Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ: Biz Cennet Ana Anaokulu olarak 36–65 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:20 12:10 12:10 17:10
KLİMA
ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
MERSİNİN EN BÜYÜK İLÇESİNDEN BİRİ OLAN AKDENİZ İLÇESİNDE YER ALMAKTADIR.
İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.